bez lepku s radostí               recepty pro celou rodinu

přirozeně bez lepku a masa

Když Martina začala vařit bezlepkově (a jak sama říká, nešlo o zcela dobrovolný krok), marně hledala kuchařku, která by ji provedla běžnými životními situacemi bez lepku a zároveň bez použití předmíchaných bezlepkových směsí. Spolu se zaváděním první pevné stravy dcerce Johance, tak také experimentovala se zaváděním úplně nových ingrediencí jim dospělým. Došla nakonec k závěru, že kuchyně bez lepku může být mnohem bohatší než konvenční pšeničná a člověk si ji může opravdu užít. Ať už je alergik nebo ne.

z kapitol vybíráme
brunch, jídlo na cesty, Advent a Vánoce, Velikonoce, piknik,
táta v kuchyni, jsme nemocní, probdělá noc a další

z více než 80 receptů vybíráme

semínkový chléb s ořechy, rozmarýnová polentová kaše, rýžové nudle s arašídy, polévka z pečeného květáku, dýňový koktejl, perníčky, biskupský chlebíček, máslo z vlašských ořechů, pastýřčin koláč, bylinkové tyčinky, dvojité čokoládové muffiny, malinové kokosky s bílou čokoládou a další báječné recepty na polévky, saláty, hlavní jídla, sladkosti a drinky. 

Martina Alinče Dvořáková

Kuchařka plná báječných surovin, 
a snadných receptů. Zařaďte nové
typy mouk do vaší kuchyně!

  • Black Instagram Icon