Pampelišky k jídlu

Neohodnoceno

Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý recept doprovází fotografie.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
229 Kč
Pampelišky k jídlu
Neohodnoceno

Doprovodná textová část obsahuje obecný botanický popis rostliny, podrobný popis jednotlivých jedlých částí včetně obsahových látek, informace o použití v bylinkářství, nejrůznější zajímavosti z botaniky a zemědělství, básně, písně, historky… prostě vše o pampelišce.

Sezona pampelišek začíná v první polovině dubna a trvá přibližně tři týdny na jedné lokalitě. Oproti Praze například pampelišky na Šumavě začínají kvést až o tři týdny později, na jižní Moravě naopak o dva týdny dříve.

Doplňkové parametry

Kategorie: Naše knihy
AUTOR: Jana Vlková
EAN: 9788090705517
ISBN: 978-80-907055-1-7
POPIS: vázaná vazba, 96 stran
ROK VYDÁNÍ: 2019
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola